SVE OPRAVKE AIRBAG SISTEMA,  RESETOVANJE AIRBAG CENTRALA, OPRAVKA POJASEVA, ZAMJENA KOKPITA, MOGUĆNOST OPRAVKE PO  SISTEMU KLJUČ U RUKE

 

Svi automobili proizvedeni u zadnjih par godina posjeduju kao osnovnu opremu  a u službi zaštite sigurnosti putnika ugrađene vazdušne jastuke( airbag). Oni se aktiviraju prilikom udara kada je vozilo u pokretu.

 

U tom trenutku airbag centrala (procesor) aktivira  jedan ili više vazdušnih jastuka kao i pojaseva, zavisno od podataka koje je centrala prikupila od senzora udara. Tada se u softveru same centrale  memoriše  ,,CRASH  DATA,,  i centrala postaje neupotrebljiva. Cijena nove centrale se kreće od 250 pa do 500 eura u zavisnosti od marke vozila. Mi taj problem uspješno rješavamo tako što refrešujemo  ili mijenjamo kopletan softver same centrale i to za svega nekih 30-50 eura.


Mi taj problem uspješno rješavamo tako što refrešujemo  ili mijenjamo kopletan softver same centrale i to za svega nekih 30-50 eura.

 

Pored toga kod nas možete  opraviti pojaseve koji su opaljeni i blokirani prilikom udesa.

 

Takođe radimo  i zamjenu kokpita,  pojaseva , centrale , brisanje airbag  grešaka i dovođenja stanja na fabrički sistem.

 

Na sav naš rad dajemo garanciju !

 

 

JSN Venture template designed by JoomlaShine.com